Projecten

Interieurarchitectuur oude manege

De manege van voormalig artillerikazerne getransformeerd naar een woning waarin Mood Creations is gevestigd en ik woon.
Alleen de constructiebalken hadden een vaste plek en schachten voor de leidingen. Verder kon je zelf alles indelen. Van muren tot vloeren plaatsen to vloeren weglaten. Alles in deze inspiratieruimte is zelf bedacht. Van het gehele lichtplan tot de styling.
Wil je graag meer foto’s zien? Klik dan hier.

Landhuisje Kerkdriel incl. lichtplan

Van dit huis waren de ruimtes vast. Maar de indeling binnen de ruimtes hebben we drastisch veranderd. Dit huis is van vloer tot plafond helemaal aangepakt inclusief het lichtplan.
De serre werd ingedeeld als extra loungeruimte voor een gezellig borrel met vrienden of familie of gewoon heerlijk te zitten met een boek op schoot. Er zijn hier verschillende stijlen toegepast. Licht landelijke elementen, strakke moderne design en industriële accenten, en oude stenen wanden. Dat maakt het huis sfeervol verrassend.
Wil je graag meer foto’s zien? Klik dan hier.

Moderne schuurwoning Culemborg

Een woning met een bijna volledige glazen voorpui van de nok tot beneden. Daar moest wat speciaals van gemaakt worden. De verdiepingsvloer verspringt iets waardoor er verbinding ontstaat tussen boven en beneden en het natuurlijke licht op een mooie manier wordt verdeeld. In de vide werd een hangmat gehangen om in te chillen voor de kinderen. Een heerlijke lichte maar sfeervolle designwoning.

Vrijstaande stadsvilla te Utrecht incl. lichtplan

Dat je veel ruimte kunt hebben in Utrecht bewijst dit huis. Deze ruimte hebben we op een speciale manier ingedeeld zodat het niet alleen om de tv draait maar je tegelijkertijd zonder dat het elkaar stoort ook bij de haard kunt genieten. Na de nieuwe indeling, materiaal en kleuradvies hebben we ook het complete huis afgestyled inclusief alle kinderkamers.

Showroom ontwerp Thuis in Staal

Het was een saai kantoorpand waar we een schitterende sfeervolle showroom van hebben gemaakt. Complete interieurarchitectuur. Er ging wanden uit, er kwamen nieuwe wanden in, er kwamen een ware oude stenen wand in, de balie hebben we ontworpen die natuurlijk van staal is, er kwam een echte tuktuk in staan als koffiebar. We hebben een lichtplan gemaakt en er werd voor de totale aankleding / afstyling gezorgd. De kantine voor het personeel hebben we ook gezellig mogen maken.
Wil je graag meer foto’s zien? Klik dan hier.

Stalen deuren ontwerp

Binnen het ontwerp van de showroom van Thuis in Staal en Staalo moesten ook nieuwe deuren komen. De uitgesproken kans om nieuwe modellen te introduceren. Deze kwamen ook voor rekening van ons. Want de mogelijkheden zijn oneindig met staal en we bedachten zelfs een taatsdeur met ronde elementen. Door het hele pand, ook bij de kantoren boven mochten we voor de het ontwerp van de wanden en deuren zorgen. Er zit bijvoorbeeld een hele speciale deur in de kamer van de directeur.

Kantoorstyling Koot Rotterdam

Zij gaven me een bepaald budget om het kantoor op te frissen en gezelliger te maken.
Het zou zou te saai geworden zijn als we alles in de huisstijlkleuren gemaakt zouden hebben. namelijk blauw en oranje. We kozen kleuren uit die het een spannend geheel zouden maken. Want op een kantoor mag best wel wat uitdagends gebeuren vinden wij. We zorgden voor restyling van de kantine, voor kurken prikwanden, een loungehoek, en een extra gezamenlijke d.m.v. strakke picknicktafels. Dit wordt met uitschuiven namelijk nooit een zooitje.

Styling appartement in oude school

Deze mensen hadden mooie spullen maar het was niet gezellig. Met die vraag kwamen ze.
We hebben beter naar de materiaalkeuzes gekeken en naar de vormen in huis. Natuurlijk namen we kleur en verlichting ook mee.
In het midden van het hoogste gedeelte van het huis plaatsten we een ronde tafel met bestaande stoelen die perfect in het voorgestelde warme pallet paste.
Er kwam een nieuwe bank. Nieuwe fauteuils in het relax/ leeshoekje en een op maat gemaakte lamp. Ook werd er een betonlook wand toegevoegd die de hoogte benadrukt en het strakke geheel een speels effect geeft.